PVC дограми – дизайн и качество

prozorec ot pvc

Пет камерна дограма на Мастер Пластик ООД

aluminieva dograma

Сглобки при ПВЦ дограмата ни

PVC дограмата е особено търсена в наши дни. Освен добрата й цена тя предлага висококачествена звуко и топлоизолация, зависеща основно от броя на камерите. Повечето граждани купуват пет и шесткамерни PVC профили, които гарантират отлична производителност на клиентите.
Стандартният бял цвят на PVC дограмата я прави практична, както за дома и кабинета, така и за вилата в провинцията. Възможни са обаче варианти и с други разцветки посредством слагане на облицовъчно фолио. Последното може да имитира различни видове дървета, като махагон, дъб, бук, явор и други.
Особено предпочитаната PVC дограма е с меки линии, заоблена форма и елегантен стил. Разбира се, най-добрите решения се продават на малко по-висока цена, но това е напълно нормално за качеството, което предоставят на потребителите. Винаги сме твърдели, че когато купувате ПВЦ профили не трябва да пестите, за да вземете наистина добър продукт.
Инвестирайки пари в модерни профили и добър стъклопакет, вие ще намалите разходите за електричество, защото топлината ще остава във вашите помещения. Ако имате климатик пък можете да си осигурите прохладни дни в комбинация с новите прозорци.
От особена важност е как е монтирана дограмата ви. Лошият монтаж може да доведе до поява на конденз, корозия и прочие неприятни последици. Ето защо, монтажът трябва да се извърши от професионална фирма, най-добре тази, от която сте купили материала.
В интернет можете да откриете допълнителна информация за поддръжката на профилите от поливинилхлорид. На пазара се намират евтини препарати за почистване, така че не се колебайте да ги използвате. Профилактиката, ще удължи живота на прозорците и вратите в дома и офиса ви.

В обобщение
В случай, че търсите най-добрите цени на ПВЦ дограма вижте фирма Мастер Пластик ООД в София. Истински специалисти, които ще ви консултират безплатно, и то без да ви ангажират с покупката. Направете правилния избор за вашето успешно обзавеждане, поздрави и всичко добро!