Избор на метална врата – на какво да обърнем внимание

Ако някой от нас иска това, което е необходимо в нашата врата пред къщата , мисля, че отговорите няма да изненада никого със своята оригиналност. Всеки ще каже , за сигурност , за защита срещу студ и шум. И според Борман, колкото по-силна и стабилна е входната врата, толкова по-спокойни и по-уверени, ние се чувстваме в собствения си дом, за по-удобно и по-удобно в него.
elitna vhodna vrataДълготрайност – наистина , най-важното изискване към входната врата на повечето от нас . В тази връзка възниква въпросът: какъв материал трябва да се направи – ​​метал или дърво ? Фактът, че на входа на желязо е много по -безопасни дървени врати , днес , много малко хора имат някакви съмнения . Те издържат по-дълго и по-силен , и за ремонт .
И дори появата на стомана не може да предоставя една дървена . Стоманени врати днес изкуствена тапицерия кожа, дърво , пластмаса и много други материали. Богат избор на цвят и модел помага да се гарантира , че последните печалби повече популярност декоративни панели .
Дебелината на вратата зависи от метала (лист трябва да има дебелина по-малко от 1.2 mm и обикновено 2.0 mm ) и характеристики на структурните укрепващите ребра на топлина съхранение и масивността декоративни панели от външния капак. Минималната дебелина на блиндирани входни врати трябва да бъде 50 мм , но може да достигне до 125 mm .
При избора на стоманена врата е много важно да се обърне внимание на неговите качества като топло-и звукоизолация . Вашият нов вратата трябва задължително да имат силикон или гумено уплътнение , се намира около периметъра по-добре , ако двете вериги . В допълнение , на звукови вибрации се абсорбира от много декоративни панели ( това, което те са по-дебели , по-добре) . Вътрешността на крилото на вратата е изпълнена с изолационни материали ( пяна, минерални изтривалки , вермикулит ) . Е, разбира се , за топло-и звукоизолация , не трябва да се забравя по време на инсталацията – нужда от качествени пропуски уплътнение ( разликата ) между рамката на вратата и стената , както и попълване на самата рамка . Най-добри резултати тук дава бетониране рамката на вратата , която създава монолитна стена.
Друг важен елемент на предните врати пантите. Панти стоманена врата трябва да бъде толкова силна, колкото и тя . За да се подобри сигурността на стоманени врати , използвани в анти -блокери, които не са видими или отвън или отвътре . При проверка на електрически вериги трябва да се обърне внимание на това дали те съдържат лагер или лагер втвърди . Това е – гаранция срещу износване линии и защита от увиснала врата.
От метална входна врата често се установи две или повече плитки на различни видове , например – лост и цилиндър . Лост – стабилна депозит заключване, на практика е невъзможно да се отдели на цилиндър е много трудно да се намери ключа или главния ключ , всеки от които дава отлична защита срещу кражба с взлом .
В стоманени врати винаги се нуждаят от шпионката с широк зрителен ъгъл ( 200 градуса ) с капак от вътрешната страна. Много приличен и съвременно решение е да инсталирате видео домофон система – в този случай , окото не е необходима , и на крилото на вратата може да се настрои , като огледало.
Борман Комерс стоманена врата не изглежда особено трудна за направа, но това е вид работа, че по-добре изцяло върху професионалисти и да се ограничи наблюдение. Монтаж на желязната врата дори и от специалистите на Борман изисква максимални усилия , знания и умения.