Защита на жилището с блиндирана врата

Ако имате нужда от входна врата, която да монтирате в дома или офиса си, и искате тя да не служи само за вход и изход, а да може да ви осигури надеждна защита, можете да насочите вниманието си към блиндираната.

vhodna-vrata-starcelikkapi

Входна врата от Турция – на Борман Комерс София

Тази врата ще ви осигури нужното спокойствие и ще ви накара да се чувствате в безопасност. Тя ще бъде преграда, която ще ви предпазва от крадците. Ако сте наясно с това, което искате, и сте решили че сигурността е важна за вас, избора ви на врата се улеснява, защото знаете какво да търсите. Добре е да знаете на какво да обърнете внимание, когато избирате блиндираната врата. Тя има няколко характеристики:

  • Здравина

Безспорно блиндираните врати са много здрави, това е факт. Те са в състояние да възпрепятстват крадците, които използват какви ли не техники за взлом. Не си мислете, че обирите стават само през прозорците. Апашите влизат през вратите и проникват в жилищата. От последните данни става ясно, че 80% от тях минават именно от там. За това е важно вратата да е здрава и да не може да се отвори силово. По-добрите блиндирани врати имат указания, от които може да се види срещу какви инструменти са в състояние да устоят. Крадците не могат да минат през тях.

  • Естетика

Както споменахме горе, вратата трябва да бъде здрава и надеждна. Въпреки това, не можете да се задоволите само с това, защото тя е входа към дома ви. Вратата трябва да бъде красива и да се вписва добре в обстановката. Възможно е да се слива с интериора или да изпъква пред всичко останало. Всеки може да избере метална врата от Борман, която да подхожда на жилището му, защото блиндираните врати се намират лесно и се предлагат в много разнообразни модели.

Новите технологии се развиват много бързо, а цветовете в които може да бъде вратата са безброй. Ако имате желание да впечатлите останалите, можете да избирате между всякакви комбинации и да включите допълнителни декоративни детайли или остъкляване. Ако размера на входа ви не е стандартен и е по-малък, това не трябва да ви притеснява. Можете да поръчате врата, която ще бъде изработена според обстоятелствата.

  • Блиндирани врати за дома

Производителите на блиндирани врати знаят защо хората ги търсят и са наясно с всички детайли около тях. Те предлагат различни варианти и дават гаранция, че помещението ще остане непокътнато и напълно защитено от злонамерени действия. Съществуват различни видове блиндирани врати, които имат различна степен на защита. Някои от тях са по-слаби със стъклени панели, докато други са устойчиви дори на куршуми. Всеки има възможност да избере дизайн, към който да се добавят допълнителни защити, способни да се справят и с най-сериозните атаки.

Повечето от фирмите, които предлагат блиндирани врати, ги дават със сертификат за издръжливост, или поне от Врати Борман България ги предлагат така. Тяхната здравина се гарантира от тестове, които се правят в независими лаборатории. По този начин клиентите знаят, че наистина купуват това, което е описано в сертификата.

Външният вид не е за подценяване, защото вратата не се монтира в необитаемо място, а именно там, където живеем. Тя може да изглежда по начин, който ни допада, и да бъде направена според нашите изисквания. Предлагат се всякакви варианти входни врати с различни степени на защита, с различни покрития, цветове и дизайни, които могат да задоволят всички желания на клиентите.