Защита на жилището с блиндирана врата

Ако имате нужда от входна врата, която да монтирате в дома или офиса си, и искате тя да не служи само за вход и изход, а да може да ви осигури надеждна защита, можете да насочите вниманието си към блиндираната.

vhodna-vrata-starcelikkapi

Входна врата от Турция – на Борман Комерс София

Тази врата ще ви осигури нужното спокойствие и ще ви накара да се чувствате в безопасност. Тя ще бъде преграда, която ще ви предпазва от крадците. Ако сте наясно с това, което искате, и сте решили че сигурността е важна за вас, избора ви на врата се улеснява, защото знаете какво да търсите. Добре е да знаете на какво да обърнете внимание, когато избирате блиндираната врата. Тя има няколко характеристики:

  • Здравина

Безспорно блиндираните врати са много здрави, това е факт. Те са в състояние да възпрепятстват крадците, които използват какви ли не техники за взлом. Не си мислете, че обирите стават само през прозорците. Апашите влизат през вратите и проникват в жилищата. От последните данни става ясно, че 80% от тях минават именно от там. За това е важно вратата да е здрава и да не може да се отвори силово. По-добрите блиндирани врати имат указания, от които може да се види срещу какви инструменти са в състояние да устоят. Крадците не могат да минат през тях.

  • Естетика

Както споменахме горе, вратата трябва да бъде здрава и надеждна. Въпреки това, не можете да се задоволите само с това, защото тя е входа към дома ви. Вратата трябва да бъде красива и да се вписва добре в обстановката. Възможно е да се слива с интериора или да изпъква пред всичко останало. Всеки може да избере метална врата, която да подхожда на жилището му, защото блиндираните врати се намират лесно и се предлагат в много разнообразни модели.

Новите технологии се развиват много бързо, а цветовете в които може да бъде вратата са безброй. Ако имате желание да впечатлите останалите, можете да избирате между всякакви комбинации и да включите допълнителни декоративни детайли или остъкляване. Ако размера на входа ви не е стандартен и е по-малък, това не трябва да ви притеснява. Можете да поръчате врата, която ще бъде изработена според обстоятелствата.

  • Блиндирани врати за дома

Производителите на блиндирани врати знаят защо хората ги търсят и са наясно с всички детайли около тях. Те предлагат различни варианти и дават гаранция, че помещението ще остане непокътнато и напълно защитено от злонамерени действия. Съществуват различни видове блиндирани врати, които имат различна степен на защита. Някои от тях са по-слаби със стъклени панели, докато други са устойчиви дори на куршуми. Всеки има възможност да избере дизайн, към който да се добавят допълнителни защити, способни да се справят и с най-сериозните атаки.

Повечето от фирмите, които предлагат блиндирани врати, ги дават със сертификат за издръжливост. Тяхната здравина се гарантира от тестове, които се правят в независими лаборатории. По този начин клиентите знаят, че наистина купуват това, което е описано в сертификата.

Външният вид не е за подценяване, защото вратата не се монтира в необитаемо място, а именно там, където живеем. Тя може да изглежда по начин, който ни допада, и да бъде направена според нашите изисквания. Предлагат се всякакви варианти входни врати с различни степени на защита, с различни покрития, цветове и дизайни, които могат да задоволят всички желания на клиентите.

 

Вашият коментар