Дизайн на кухня самостоятелно

Дизайн на кухненска стая

Старинен стил – дизайн на кухня

Преди да започнем да изготвяме дизайна на кухнята самостоятелно, трябва да направим анализ на кухненската стая. Какво е кухня? Това е основното място за готвене, на второ място за нейното приемане и последно вече, това е едно уютно, топло място за почивка
Да, в този ред, защото в кухнята има много силен функционална стойност. В кухнята винаги е много уреди да бъдат включени в идеален ред, защото когато ние готвя храна. Кухнята трябва да бъде земята е е урегулиран (като всички други помещения), но не да победи всеки дизайн или специално разменям пространство.

Винаги само две зони.
За готвене и за неговото приемане. С това и ние трябва да започне. Ако Водомерът не е повече храна на 6-9 метра като стандартните девет етажни къщи зониране е много трудно, защото толкова много домакински уреди и като разбираемо го поставете на такъв малък пространство винаги е много трудно. В този случай трябва да купуват оборудване при ниски обеми, особено в случаите на хладилник. Това е толкова голям, че тя трябваше да бъде по-добре интегрирани.

В общите части като Хол зоните могат да споделят дори само диван или подови покрития. Друг подход в кухнята, защото готвене зона е, технически и нейната приемна кът в семеен кръг. Това е поради тази причина, че трябва да има някакъв вид на разделяне чрез или гипсокартон дялове или оребрени стъкло. Тя е винаги там, ако искате да премахнете устройството от таблицата, трябва някъде да се отиде за самолет, където няма да се вижда. В крайна сметка малко хора ще подобен Изглед на вашите гости на мръсни чинии или следи от последните готвене.

Стил на кухня е много важно и, отново, не само от естетична гледна точка. Мисля, че просто казано, европейски стил кухня с гладки равнини и стоманени повърхности или в класически, с много разнообразни стуко и различни малки части. В светлината всичко е доста проста. Технически области трябва да бъдат разгледани в най-удобен и релаксираща област може да има лека строя, подобна на нормалната хол. Във всеки случай не забравяйте че кухнята е в пъти повече действия, свързани с различни вещества, отколкото в другите стаи, така че всички материали, които са твърди, меки, лесно трябва да се почистват или заменени.

По отношение на техническите комуникации и дограмите, трябва да бъдат третирани сериозно. Правя не обхваща всички технически ходове и правилно (при консултация с експерт) създаде дренажната система, ако кухнята ви е в наеми. По принцип, не се страхувайте да експериментирате и имате ядки.