Входни метални врати – не ги подценявайте

Българина винаги се стреми да се възползва от всяко положение. И ако прочетете този материал, то той ще ви е от полза за избора ви на входни метални врати.
Това е, за съжаление, верни на купувачите на метални врати. Някои потребители се стремят към по-евтини азиатски продукти. Тези врати са не само евтини и подозрително евтини. Шега-цена на вратата е в най-добрия сто долара.
Но на вратата, която, между другото, е доста неясен, трябва да достави на преките адресата на океани и морета.
В омразен като тази „врата“ вече не е под съмнение. И това се отнася за всички компоненти и елементи на дизайна от платното на замъка.
Сега си представете какво ще се случи ако priplyvšaâ ви от изток вратата изведнъж ще сладко и заключване не успее. Ще трябва да търси подходящи аксесоари за неуспешни елемент аксесоари. Не фактът, че в руския пазар на такива подробности ще бъдат: едни и същи производствени стандарти сред някои страни могат да се различават.
Дръжте на вратата на Борман в дома си заместител е една и съща цена. Отвори тази врата може да бъде нормална нож или Кол. Е, това не е пръст. Хакване на китайски врати оставя прочетете време: никой от съседите и не мига едно око като нападател избухва в чужда територия.
Да се монтират извън Азия фалшификати прекалено не е добре. Техните антикорозионни свойства са близки до нула. Те ръжда много бързо и prognivaût капе след няколко години. И ако не progniût, поне, старателно promerznut.
Няма да се поберат китайски врати и за домакинство използва като интериорни врати. Те изглеждат потискащо са стегнати и стяга точно когато това напълно не се очакват.
Така че китайски стоманени врати е изборът на всеки, но не рационалното мислене собственик.
В крайна сметка ако трябва да изберете евтин врата сегмент на икономиката, това е най-добре да се обърне внимание на предложенията на местни производители. Понякога за пари, подобни на тези, които могат да плащат за китайски заместител, продават се доста допустимата руски стоманени врати.
Да, това със сигурност не е идеален, но голям Топ за тези разходи не трябва да имат и очакват.
Ние трябва да разберем, че записването може да бъде всичко: качеството на покритията Борман, върху стойността на самият метал, вратата хардуер и други елементи за дизайн. Но съществува лимит към всичко, един белег, за които металната врата престава да се счита наистина надеждна структура.
Много евтини врати са ниско качество, много малко вандалски доказателство запечатване свойства на топло и изолационни свойства.
Говорейки за стандарти, които трябва да бъдат солидна стоманена врата, трябва да се отбележи, че листа трябва да бъде двойно и имат някои дебелина 2.2 мм (не по-малко). В допълнение вратата трябва да бъде снабдена с минерална вата или други слепващи с ниска възпламеняемост. Панти трябва да бъдат силни: вратата не трябва да пада. Ако вратата е лесно да се намали с вериги – можете да кажете сбогом на своите активи в предварително.
Качеството на монтажа на вратата и рамката му също са от решаващо значение. Дори най-надеждните врати, инсталирани по някакъв начин престава да се разглежда като най-надеждни. Ако вратата могат да бъдат лесно отстранени, тогава той не е врата, но си имитация.
Да се гарантира, че вратата опора седи в, не могат да получат запушени сонди. В допълнение използвайте анкерни болтове за монтажа на дограмата и входната врата. Пяната, която се поставя между вратата и касата, служи допълнително за уплътнение и увеличава нивото на звукоизолацията.
Преследва всеки не се пренасят. Честно казано и закупуване на ниско качество врата вие ще постави под въпрос безопасността на вашия дом и имущество, разположени в него. Да не говорим за сигурността на вашите лични и вашето домакинство.