Как банята ще помогне при продажбата на жилището?

Както и кухнята, банята винаги е основен приоритет за купувачите на жилища. Ето как можете да покажете вашата баня, така че изглежда в най-добрия си вид.

Купувачите обичат съблазънта на нова, красива баня, която да им напомня на луксозни хотели и спа центрове, в които са релаксирали. И най-важното е, че купувачите искат да си представят, че използват този лукс всеки ден в новия си дом.

А кои врати Борман са по-подходящи за Вашата баня – погледнете тук и ще се изненадате приятно!

Въпреки това, истината е, че повечето от нас не разполагат с перфектна банята. В повечето случаи, не е разумна инвестиция да се прави пълен, скъп ремонт само за продажбата на един дом. Това няма да генерира печалба.

По-добра стратегия е да се освежи това, което вече има, с по-ограничен бюджет. Ако искате да направите баня, която потенциалните купувачи ще харесат, без излишни разходи, вижте няколко лесни начина за това.

  1. Изчистете пространството за създадете простор. Премахване на всички ваши ежедневни тоалетни принадлежности и консумативи за баня. Това включва сапуни, четки за зъби, памук – всичко. (И не забравяйте продуктите в банята.) Купувачите не искат да видят вашите лични хигиенни продукти. В действителност, това може да ги накара да се чувстват така, сякаш те са се натрапили в личното ви пространство, което може да бъде разсейващо и малко неудобно.
  2. Отървете се от почистващите продукти. Премахнете всички елементи, които загатват домакинска поддръжка, като четки за тоалетна, кошче за боклук, гъби, продукти за почистване, постелки за баня – дори и резервна тоалетна хартия. Това е необходима част от ежедневието ни, но те не създават красив спа-подобен усет у купувачите.

Съвет: Приберете кантарчето за баня. Не забравяйте, че вашите клиенти искат луксозна баня, а не напомняне за излишните килограми, които те се опитват да свалят.

  1. Увеличете мястото за съхранение. Място за съхранение продава. Купувачите ви ще надничат във вашите шкафове за баня, за да видят колко място предлагат. Уверете се, че те са добре подредени. Съхранявайте на малките неща, които използвате ежедневно (ластик за коса, блясък за устни) в голяма кутия или кошница с капак, за да се избегне натрупването на всякакви дрънкулки по рафтовете на шкафчетата.

Съвет: Ако смятате, че мястото за съхраняване на тоалетни принадлежности е доста претрупано  с обикновени плетени кошници, когато купувачите идват да се запознаят вашия дом, вземете набързо кошовете и ги складирайте някъде другаде.

Ароматизаторите с аромат на цветя ще освежат допълнително помещението.

  1. Ако има нещо похабено или счупено в банята, подменете го. Не е нужно мебелите в банята да са скъпи. Трябва да са добре поддържан и чисти.